Menno Loos

In Zwolle geboren in 1974, getogen in Lelystad, gestudeerd in Utrecht, als starter begonnen in Den Haag en sinds 2013 samen met vrouw en 3 kinderen woonachtig in Arnhem. Na de drukte in het westen van het land, voelde ik mij hier al snel helemaal thuis.

In dagelijks leven ben ik ondernemer/ZZP’er (nu ad-interim sales manager voor een IT bedrijf) en huisvader. De laatste jaren ben ik maatschappelijk actief geweest via de Stichting 2MH voor mensen die wachten op een donororgaan, vooral door veel mensen mee te nemen in mijn overtuiging van de noodzaak voor de nieuwe donorwet. Deze is aangenomen in februari 2018.

Als inwoner van de stad en als actief betrokkene in mijn eigen buurt bij onder andere de sportverenigingen van mijn gezin en bij de lokale Oranje commissie, maar ook als betrokken VVD-raadslid, ben ik van plan mijn steen bij te dragen aan de leefbaarheid van deze gemeente. Ik hoop dat mijn oprechte interesse in mensen en mijn vermogen om grote lijnen en verbanden te zien met de daarbij behorende kansen mij hierbij zullen helpen.

Mijn motto is: gewoon doen, met ambitie.