Peter Paul van der Kaaij

Mijn naam is Peter Paul van der Kaaij. Ik ben in 1948 geboren in Oostvoorne (ZH), en woon met vrouw en drie (inmiddels uitgevlogen) kinderen na vele omzwervingen sinds 1986 in Arnhem. Sinds 2 jaar ben ik bestuurslid van VVD Arnhem.

Als algemeen econoom (EUR) heb ik altijd grote interesse gehad in de wijze waarop in de samenleving een balans kan worden gevonden tussen de diverse uiteenlopende belangen. In mijn maatschappelijke loopbaan is dit terug te zien. Zo heb ik gewerkt in diverse derde wereldlanden (o.a voor Arcadis, de VN en Wereldbank) in het ontwikkelen en uitvoeren van projecten (landbouw-, watermanagement- en regionale ontwikkeling), in Nederland in het besturen van brancheorganisaties in de bouw- en toeristensector (waaronder Bouwend NL en ANVR) en het voeren van de directie van een middelgroot familiebedrijf in de bouw- en Infrasector.

Mijn lidmaatschap van de VVD dateert van het jaar 2000. Sindsdien ben lid geweest van Landelijke Partijcommissies (Economie en ontwikkelingssamenwerking) en van een mkb klankbordgroep. In 2018 stond ik kandidaat voor het lidmaatschap van de Gemeenteraad van Arnhem en in 2019 was ik kandidaat voor Waterschap Rijn & IJssel. 


Voorzitter bij VVD Arnhem