Tijn Peters

In 1996 waren mijn ouders, die net samen gingen wonen in Arnhem, bij de sloping van het oude station. Nu, bijna 25 jaar later is Arnhem naast een mooi Centraal Station een actieve VVD’er rijker die, net als het station al doet, Arnhem mooier wil maken. 

 

Als 20 jarige Arnhemmer studeer ik  International Relations and Organisations aan de Universiteit Leiden. Echter kun je de jongen wel uit Arnhem halen, maar…. effin je kent het. Hier heb ik mijn leven en herinneringen, zoals de stad mij die heeft gebracht. Nergens anders is de omgeving zo divers: landelijk en stedelijk tegelijk. Een stad die alles heeft en toch klein genoeg is dat iedereen de stad kent en overal terecht kan. 

 

Met hart voor de stad zet ik mij nu in vanuit de rol van fractievolger. Het creëren van kansrijkheid is in mijn ogen iets wat Arnhem doet uitsteken. Van onderwijs tot sport heeft Arnhem een groot aanbod aan mogelijkheden en kent Arnhem veel ruimte voor cultuur. Dat is een stad die ik met trots noem als ik de vraag krijg “waar kom je vandaan”. 


Tijn Peters