Erik de Lange

Hallo,

Ik ben Erik de Lange, 57 jaar oud en sinds enkele jaren (parttime) woonachtig in Arnhem. Parttime? Omdat vrijheid voor mij een van de belangrijkste kernwaarden in mijn leven is: bijvoorbeeld vrijheid in mijn relatie met Yvonne, super om samen te zijn, en aanvullend heel fijn om ook je eigen ruimte te hebben. (gelukkig ervaart Yvonne dat ook zo)

Vrijheid loopt als een rode draad door mijn leven heen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid: zo heb ik mijn dochters Maaike en Vivian dit meegegeven, waardoor ze nu twee prachtige jong-volwassenen zijn, die staan voor hun keuzes en daarmee hun eigen leven vormgeven. Fantastisch om mee te mogen maken.

Ook in mijn werk als Lean-veranderconsultant binnen de Rabobank zijn dit mijn drijfveren: iedereen heeft een vrije keuze, en dit in balans met zijn/haar eigen verantwoordelijkheid. Ik help de bank om zich meer te richten op de klant en zijn of haar behoeftes: open deur? Jazeker, en toch noodzakelijk: iedere medewerker zou zich iedere dag moeten afvragen: wat kan en wat wil ik doen om er nog meer voor onze klant te zijn en laat ik stoppen met dat wat geen waarde toevoegt, dat is mijn droom.

En sinds kort ben ik bestuurslid in ons mooie actieve Arnhemse VVD-netwerk. Een mooie club mensen, zeer divers valt mij op (zijn we dan toch die volkspartij?), veel kwaliteiten en vooral ook de drive om het goede te doen voor Arnhem. Dat drijft mij ook: hoe kunnen we Arnhem nu en in de toekomst een plaats laten zijn, waar mensen gewoon graag wonen, om ieders eigen reden.

Samen met de andere bestuursleden willen we ons netwerk nog meer bieden: meer activiteiten, meer inhoud, meer samen, meer gezelligheid. Dat is al super neergezet door het ‘vorige bestuur’ en op deze stevige basis gaan wij verder.

Tot slot, heb je ideeen, suggesties, aanvullingen, bemoei je ermee!

Altijd welkom,

Erik