Steffenie Pape

Mijn naam is Steffenie Pape. Ik ben getrouwd met Joost en samen hebben wij drie kinderen. Na mijn opleiding aan de HTS bedrijfskunde in Enschede heb ik jaren in de uitzendbranche gewerkt. Vervolgens heb ik een eigen cateringbedrijf gerund. 

Sinds 2010 zet ik mij actief in voor VVD Arnhem. Eerst als fractievolger en sinds 2018 als raadslid. Ik hou mij vooral bezig met onderwijs, jeugdzorg, duurzaamheid en Stadsblokken Meinerswijk. 

Het mooie aan de rol van volksvertegenwoordiger vind ik dat je zo veel meekrijgt van de stad waar je in leeft. Je ziet wat fout gaat, maar je ziet vooral ook heel veel goed gaan. De gesprekken die ik heb met inwoners van Arnhem en diverse organisaties in de stad daar krijg ik energie van. 

Ik ben van huis uit opgegroeid met de overtuiging dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je leeft. Eerst zelf proberen, dan vragen. Dat is een van de belangrijkste dingen die ik nu mijn kinderen meegeef. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen goed is mee te doen, iedereen op zijn eigen niveau en naar eigen kunnen. Meedoen is goed voor je zelfbeeld en daar word je gelukkiger van. 

Ik voel mij thuis bij de VVD omdat ik deze overtuiging ook hier terugvindt. Daarbij hebben we een super leuk team, waardoor ik mij met veel enthousiasme en plezier inzet voor VVD Arnhem.

Telefoon: 06 55 39 56 51

E-mail: s.pape@raad.arnhem.nl