Nicky Eppich

Mijn naam is Nicky Eppich. Ik ben in 1974 geboren in Hannover (D). In 1994 ben ik voor mijn studie aan de HAN naar Arnhem gekomen en sindsdien nooit meer weggegaan. In Arnhem voel ik me thuis.

In de afgelopen jaren heb ik in verschillende wijken van Arnhem gewoond, waaronder ook 
Elderveld en Schaarsbergen. Sinds 2008 woon ik met mijn man Andre en Emily (2004) en Charly (2011) met veel plezier in de wijk Lombok.

 

Tot januari 2021 was ik lid van de VVD fractie Provinciale Staten Gelderland. Mijn portefeuilles waren; wonen, leefbaarheid, cultuur en vliegveld Lelystad.

Naast mijn werk als volksvertegenwoordiger ben ik bij de gemeente Winterswijk als adviseur Public Affairs & Internationaal, verantwoordelijk voor (inter-)regionale vraagstukken. Hierbij verbind ik inwoners, gemeenten en organisaties ook over grenzen heen met elkaar. 

 

Samenwerken is voor mij een sleutelwoord. Niet alleen met andere fracties, maar vooral ook met de inwoners van onze gemeente.

Ik geloof daarbij in de verantwoordelijkheid van ieder mens en de kracht van de samenleving. Luisteren naar wat er om ons heen speelt en werken aan concrete oplossingen met ruimte voor initiatieven van burgers en ondernemers is een van mijn uitgangspunten. 

Dat ik mij als raadslid van de VVD-fractie voor de inwoners van Arnhem mag inzetten zie ik als een groot voorrecht en compliment.

 

Nicky Eppich 

 

E-mail: n.eppich@raad.arnhem.nl