Nieuws vanuit de fractie

Met ingang van 1 februari 2021 gaat raadslid Bas van Es onze VVD-fractie verlaten. Bas begint vanaf die datum als merkleider Arnhem Nijmegen bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Een baan die na een onzekere periode voor Bas en zijn gezin een mooi toekomstperspectief biedt. Helaas is deze baan niet te verenigen met het raadslidmaatschap. 

Bas heeft zich de afgelopen 3,5 jaar met veel plezier en passie ingezet voor onze stad, de Arnhemmers en natuurlijk de ondernemers. Eerst als commissielid en vanaf maart 2018 als raadslid. 

Wij vinden het heel jammer dat we afscheid moeten nemen van Bas als fractielid, maar zijn vooral blij voor Bas en wensen hem heel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging. 

Gelukkig hebben we ook goed nieuws, want Nicky Eppich neemt de plek van Bas over. Zij is sinds maart 2019 lid van de Statenfractie en werkt als adviseur grensoverschrijdende samenwerking bij de gemeente Winterswijk. Nicky heeft besloten de overstap naar de gemeentepolitiek te maken nu de mogelijkheid zich voordoet. Wij verheugen ons op haar komst binnen ons team. 

Namens de fractie, 

Leendert Combée